Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Liittymishakemus  [ Kirjoita ]

Nimi: Lumme

06.11.2017 14:30
Nettinimi: Lumme

Oppilasnimi: Tuhkatassu
Soturinimi: Tuhkahöyhen

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Aaltoklaani

Ulkonäkö: Tuhkahöyhen on tummanharmaa naaras, jossa on mustia raitoja. Naaran ruumiinrakenne on siro, ja hän on hoikka ja erittäin pieni. Silmät ovat jäänsiniset ja pyöreät, sekä todella kauniit. Turkki on ohutta ja sileää, ja siten myös helppohoitoista. Naaran yksi raidoista on valkoinen ja höyhenen muotoinen ja siitä hänen nimensä tulee: tuhkan harmaa naaras, jolla on höyhenen muotoinen valkoinen raita. Tuhkahöyhenen turkki imee hyvin vettä ja kuivuu nopeasti. Korvat ovat suipot ja pienet. Häntä on todella pitkä ja erittäin kapea. Kynnet ovat hieman normaalia tylsemmät, mutta kuitenkin epätavallisen pitkät. Tassut ovat pienet ja niissä on paksumpaa karvaa, kuin muualla. Yksi Tuhkahöyhenen viiksistä on katkennut, mutta muut viikset ovat pitkiä.

Luonne: Tuhkahöyhen on erirräin puhelias ja mukava kaikille. Hän ei äksyile kenellekään, eikä jätä ketään yksin. Naaras hakeutuu aina muiden seuraan ja on harvoin hiljaa muiden kissojen kanssa. Joskus Tuhkahöyhen sattaa haluta olla yksikseen ja, jos häntä tulee silloin häiritsemään, naaras on todella kiukkuinen ja saattaa kynsiä häirikköä. Tuhkahöyhen rakastaa luontoa, ja saattaa joskus mennä luontoon , vain ihailemaan luontoa. Naaras vihaa soita ja ei pidä metsästäkään paljoa. Metsissä ja soilla on hänen mielestään lian synkkää. Vettä ja uimista Tuhkahöyhen rakastaa ja saattaa uida joskus ihan vaan huvin vuoksi. Pentuja Tuhkahöyhen rakastaa ja on aina halunnut itsekin pentuja ja kumppanin.

Vahvuudet:
+ Uiminen
+ Kalastus
+ Nopeus
+ Näkö
+ Kuulo

Heikkoudet:
- Jäljitys
- Kiipeily
- Taistelu
- Muun riistan, kuin kalan metsästys
- Uskollisuus

Perhe:
Emo: Kettuhäntä - punaruskea naaras jäänsinisillä silmillä ~ äkkipikainen ja kunnianhimoinen
Isä: Kohmejää- tummanharmaa kolli mustilla raidoilla ja meripihkanvärisillä silmillä ~ lempeä ja ystävällinen
Sisko: Unikkopilvi- kilpikonnakuvioinen naaras syvänsinisillä silmillä ~ ystävällinen ja älykäs
Veli: Tihkusade- vaaleanharmaa kolli jäänsinisillä silmillä~ äkkipikainen ja huumorintajuinen

Menneisyys: Tuhkahöyhen syntyi yhdessä kahden sisaruksensa kanssa, ja rakasti heitä todella paljon. Tihkusade kuitenkin etääntyi heistä, kun rakastui Usvaklaani Ruostepääskyyn ja otti hänet kumppanikseen ja vaihtoi klaania Usvaklaaniin. Tihkusade ei enää välittänyt sisaruksistaan, vanhemmistaan eikä entisestä klaanistaa taikka ystävistään. Hän välitti vain uudesta klaanistaan ja Ruostepäskystä ja uusista ystävistän. Unikkopilvi ja Tuhkahöyhen olivat todella läheisiä, kunnes Unikkopilvi tajusi, että emo rakastaa enemmän Tuhkahöyhentä, ja rupesi vihaamaan siskoaan ja usein melkein tappoi hänet. Unikkopilvestä tuli lopulta hullu ja tunteeton tappaja, joka tappaa emonsa soturina. Isänsä Unikkopilvi ei vihaa eikä lopulta edes välitä hänestä pätkääkään, samoinkuin veljestään. Unikkopilvi halusi tappaa emonsa ja siskonsa, muttaa onnistuu vain tappamaan emonsa. Lopulta hänestä tulee niin epätoivoinen, että haluaa tappaa jok'ikisen kissan. Hän on alussa ystävällinen ja iloinen, mutta hänestä tulee hullu, tunteeton ja sisäänpäin suuntautunut. Jos Unikkopilvi rakastuisi, niin rakkaus olisi aitoa. Unikkopilvi tulee joskus saamaan pentuja jonkun kanssa.

Toiveet: Saada pentuja ja kumppanin.

Muuta: Siis Tihkusade rakastuu nuorena soturina Ruostepääskyyn ja muuttaa Usvaklaaniin ja saa pentuja Ruostepääskyn kanssa. Unikkopilvi tajuaa, että emo rakastaa enemmän Tuhkahöyhentä oppilaana ja tulee hulluksi soturina, pian Tihkusateen lähdän jälkeen.

//Siinä on hyvin oudon hahmon hake ;__;

Vastaus:

Ei hyväkstytty.
Ensinnäkin hakemuksessasi oli kirjoitusvirheitä ja pilkkuvirheitä. Ja sanan eteen ei tule pilkkua, kun jatketaan samalla persoonalla, eli tässä tapauksessa hän-muodolla. Tuhkanharmaa on yhteen ei erikseen. Mielestäni ei ole logikkaa laittaa: "Tuhkahöyhenen turkki imee vettä hyvin ja kuivuu tehokkaasti." Huomautan tästä, koska yleensä Soturikissa kirjoissa jokiklaanilaisilla turkki ei ime vettä ja Aaltoklaani vastaa täällä Jokiklaania (jonka voit varmaan huomata.) Alussa laitoit, että Tuhkähöyhen on tummanharmaa, mutta yhdessä kohtaa väität hänen olevan tuhkanharmaa. Toivoisin, että päättäisit kumman värinen hän on, sillä tuhkanharmaa on erisävyinen kuin tummanharmaa. Olit myös unohtanut monestakin paikkaa kirjaimia, joka häiritsi itseäni paljon.
Oli mysö häiritsevää, kun jo nyt puhut menneisyydessä tulevaisuudesta, enkä voi sallia ilman yp:n lupaa murhanhimoisia kissoja tai klaaninvaihtoa. Kun korjaat nämä virheet ja tulevaisuudessa kysyt näin isoista asioista lupaa, voin hyväksyä hakemuksesi ^^

Nimi: Mymmeli

01.11.2017 19:18
Nettinimi: Mymmeli

Pentunimi: Kuplapentu
Oppilasnimi: Kuplatassu
Soturinimi: Kuplaviiksi

Sukupuoli: kolli

Klaani: Puuklaani

Ulkonäkö: Kuplaviiksi on pitkäturkkinen valkoinen kissa. Hänellä on hyvin vaaleanharmaita juovia, jotka ylettyvät kissan kokovalkoisen vatsan "rajalle" asti. Häntä on myös raidallinen. Turkki on pitkää ja pehmeää, tosin se takkuuntuu helposti. Kuplaviiksi on rodultaan persialainen, eli hänellä on lytty naama. Kollin silmät ovat siniset ja nenä leveä ja musta. Toinen silmä on sameampi ja pupilliton, sillä se on sokea. Jalat ovat lyhyet ja vankat, tassut suuret. Pää on pyöreä ja viikset pitkät. Häntä on tuuhea ja epätavallisen pitkä. Kuplaviiksi on ruumiinrakenteeltaan tanakka ja leveälapainen. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset ja helposti halkeilevat. Kuplaviiksellä on soinnukas, matala ja miellyttävä ääni. Kolli on perinyt koko ulkonäkönsä isältään.

Luonne: Kuplaviiksi on hyvin hiljainen ja usein mietteissään. Hän on erittäin kohtelias ja kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti, tosin päällikköä, parantajia ja varapäällikköä hän kunnioittaa yli kaiken. Kuplaviiksi uskoo Tähtiklaaniin ja on uskollinen soturilaille. Kolli ei rakastu helposti, pientä ihastumista saattaa tosin ilmetä toisinaan. Silloin hän ei kerro tunteistaan, mutta jos kyseessä on oikea rakkaus toista kissaa kohtaan, hän kyllä tunnustaa sen. Ihastus ja rakkaus esiintyvät usein ihailuna, haluna olla kyseisen kissan seurassa ja hermostuneisuutena tämän läheisyydessä. Kuplaviiksi kärsii lievästä ahdistuksesta, joka ilmenee tämän ollessa yksin. Kolli haluaisi rinnalleen kumppanin ja ystäviä. Vaikka hän on rehellinen, hän ei paljastaisi kenenkään salaisuuksia. Hän toivoo, että hänellä olisi aina edes joku luotettava ystävä, jolle voisi kertoa kaiken.

Vahvuudet ja heikkoudet:
+hajuaisti
+kohtelias
+uskollinen
+järkevä
+käyt ännöllinen
+metsästys
+empaattinen
+voimakas

-rakastuminen r
-toinen silmä sokea
-juoksu
-kärsii lievästä ahdistuksesta
-turkki takkuuntuu helposti
-hiljainen
-hiukan ujo

Perhe: Siskot: Frettiturkki - valkoinen persialainen naaras vihrein silmin - itsepäinen ja luottavainen, Onnisulka - valko-oranssi persialainen naaras vihrein silmin - ylimielinen ja vitsikäs

Menneisyys: Kuplaviiksen isä oli erakko nimeltään Neo. Kuplaviiksen emo hääti kumppaninsa kauas pois saadessaan tietää olevansa raskaana. Emo, Helinäkatse, kuoli synnytyksessä ja Kuplaviiksi sisaruksineen jäi Ilohampaan hoiviin.

Toiveet: Kouluttaa monta oppilasta ja päästä varapäälliköksi.

//Noit vanhempii ei tarvi lisätä minnekään

Vastaus:

Hyväksytty! ^^
Muutamia huomautuksia: Soturikissoissa ei ole niinkään rotuja, joten älä laita ulkonäköön rotua :) Ulkonäköön ei kuulu myöskään minkälainen ääni kyseisellä henkilöllä on vaan se tulee muuta-kohtaan. Heikkouksissa ja vahvuuksissa oli välilyönti virheitä ja jopa yksi r-kirjain yhdessä kohtaa liikaa. Mielestäni kissat eivät tiedä fretti-sanaa, mutta menköön tämän kerran. :D

Nimi: Mymmeli

13.10.2017 14:17
Nettinimi: Mymmeli

Oppilasnimi: Kanervatassu
Parantajanimi: Kanervavirta

Sukupuoli: naaras

Klaani: Nummiklaani

Ulkonäkö: Kanervavirta on vaaleanruskea, pienikokoinen naaras. Turkki on keskipitkää, sileää ja pehmeää. Toinen korva, hännänpää ja silmän ympärillä oleva laikku ovat kellertäviä. Silmät ovat vaaleanvihreät ja ystävällisesti tuikkivat. Kuono on vaaleanpunainen. Naaras on hiukan tukevahkon näköinen, mutta turkin alla piilevät lihakset. Kanervavirta omaa suhteessa vartaloonsa pitkän hännän. Hänen polkuanturansa ovat miltein mustat ja kestävät hyvin kivillä kulkua ja juoksemista. Kanervavirralla on täysikasvuisena pieni, lähes huomaamaton taistelussa saatu arpi kyljessä.

Luonne: Kanervavirta on ystävällinen ja avulias. Hän rakastaa parantamista ja muiden auttamista. Naaras on touhukas, mutta osaa ottaa myös rauhallisesti. Hän on myös erittäin penturakas, muttei kuitenkaan halua omia pentuja. Kun Kanervavirralla on huono päivä, hän saattaa huomaamattaan äksyillä muille, mutta pyytää jälkikäteen anteeksi. Hän huomaa valehtelun helposti ja on itse todella huono valehtelemaan. Kanervavirta uskoo Tähtiklaaniin koko sydämestään ja uskoo sen ohjailevan hänen käpäliään. Hän ei ole kovin pitkävihainen. Hän yrittää olla kaikille pääosin mukava, mutta joskus hän saattaa hermostua joistain pienistä seikoista, esimerkiksi kissan puheessa tai eleissä. Kanervavirta on myös hyvin uskollinen klaanilleen ja soturilaille. Hän kulkee yleensä pää pilvissä ja unelmissa.

Vahvuudet ja heikkoudet:
+hyvä parantamaan
+melko viisas
+hyvä yrttimuisti
+hajuaisti
+hiipiminen
+huomaamattomuus
+ystävällin en
+metsästys
-taisteleminen
-uiminen
-valehtelu
-joskus ärsyttävän avulias
-sekoaa helposti sanoissaan
-kuormitettuna suuttuu TODELLA helposti
-poissaoleva

Perhe:
Emo: Tomuköynnös - vaaleanruskea naaras, jolla on vihreät silmät- ystävällinen, omistautunut ja rakastava
Isä: Olkimyrsky - vaalean kermanvärinen, tummaraidallinen kolli, jolla on meripihkanväriset silmät - äksy, mutta luotettava, rohkea

Toiveet: Kanervavirta haluaa kouluttaa oppilaan ja auttaa kaikkia kissoja, jotka tarvitsevat hänen apuaan, vaikkeivat he sitä myöntäisikään.

Vastaus:

Hyväksytty ^^
Huomasin, että olit laittanut: 'Kuono on vaaleanpunainen*, mutta sen varmaan pitäisi olla nenä, eikä kuono :'D Myös huomioitavaa, että en käyttäisi hakemuksissa Capsia, joten ota nämä huomioon ^^ Muuten aivan täydellinen hakemus ja ihana hahmo! <3
Tervetuloa Huomisen sanoihin!

Nimi: BlackFeather

11.10.2017 19:42
Nettinimi: BlackFeather

Pentunimi: Galaxypentu

Oppilasnimi: Galaxytassu

Soturinimi: Galaxyaskel

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Usvaklaani

Ulkonäkö: Galaxyaskel on pienikokoinen ja musta kissa, jolla on vasemman korvan päällä ja ympärillä valkoinen laikku. Kollilla on eriväriset silmät. Tämän oikea silmä on syvänsininen, kun taas toinen on vaaleanharmaa. Galaxyaskel omistaa hyvin pitkät jalat ja hännän. Hänen turkkinsa on karheaa ja takkuista. Kollin nenä ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset. Hänen korvansa ovat hyvin suipot. Hänellä on pienet, mutta piikinterävät kynnet ja hampaat. Galaxyaskeleen viikset ovat pitkät ja harmaat.

Luonne: Galaxyaskel uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Hän on hyvin sisäänpäin suuntautunut ja sen takia aika yksinäinen. Kolli on kumminkin hyvin kiltti ja tottelevainen. Galaxyaskel on myös hyvin pelokas. Hän ei ole kovin uskollinen klaanilleen, sillä tuntee itsensä ulkopuoliseksi klaanissaan. Kolli ei suutu juuri mistään. Galaxyaskel ei ihastu tai rakastu kovin helposti, mutta onhan sekin mahdollista. Hän ei osaa ollenkaan valehdella. Jos kollin luottamuksen ansaitsee, löytyy tästä kissasta aivan uusi puoli, sillä hän osaa olla myös hieman riehakas kohtuuden rajoissa.

Vahvuudet ja heikkoudet:
+älykäs
+piiloutuminen
+näköaisti
+hajuaisti
+ku uloaisti
+nopea
-saalistaminen
-taistelu
-rohkeus
-sosiaalis uus
-valehtelu
-vahvuus
-uskollisuus

Perhe: Galaxyaskeleen perhe kuoli hieman tämän syntymän jälkeen.

Muuta: Galaxyaskel tykkää usein katsella kauas tähtiin ja miettiä jotain kaukaisempaa.

//Ja niinku Tunnus sano irl, Galaxy lähtee jossain kohtaa Usvaklaanista ja päätyy Aaltoklaaniin.

Vastaus:

Hyväksyn ^^
Vaikka hakemuksessasi oli virheitä, esimerkiksi, ei 'kumminkin' vaan kuitenkin, sisäänpäinsuuntautunut ja muutama välilyönti liikaa. Muuten hyvä hakemus ^^ Saat sijaisemoksi, Kettuloikan.
Tervetuloa Huomisen sanoihin!

Nimi: Lumme

09.10.2017 13:41
Nettinimi: Lumme

Oppilasnimi: Kuisketassu

Soturinimi: Kuiskevirta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Usvaklaani

Ulkonäkö: Kuiskevirta on hoikka naaras, jolla on pitkät jalat. Naaraan turkki on hopeanharmaata. Turkki on sileää ja keskipaksua. Silmät ovat taivaansiniset ja älykkäät. Naaraan vasen takatassu on musta, mutta muuten naaras on hopeanharmaa. Korvat ovat suipot ja normaalikokoiset. Kynnet ovat epätavallisen pitkät ja terävät. Hampaat ovat normaalit. Häntä on epätavallisen pitkä ja melko kapea.

Luonne: Kuiskevirta on ystävällinen ja uskollinen. Hän ei ystävysty kovinkaan helposti, mutta jos hänen luottamuksensa ansaitsee se myös pitää. Kuiskevirta on todella kunnianhimoinen ja äkkipikainen. Naaras on aggressiivinen ja vähän kylmä muita kohtaan. Hän on kuitenkin todella uskollinen, ja jos hänen klaaniaan tai perhettään uhkaa jokin, niin hän on valmis raivaamaan sen tieltään. Vaikka naaras on aggressiivinen, kylmä ja äkkipikainen, hänen kylmän ulkokuoren alla on ystävällinen sielu, mutta sitä on hieman vaikea saada esiin. Naaras on valmis tappamaan, jotta pääsisi päälliköksi. Naaras ei kuitenkaan tee niin yleensä, koska ei halua olla murhaaja. Kuiskevirta pitää hyvää huolta itselleen rakkaista kissoista.

Vahvuudet:
+ Taistelu
+ Kiipeily
+ Suuttuminen
+ Kunnianhimo

Heikkoudet:
- Saalistus
- Jäljitys
- Virheiden myöntäminen
- Rakastuminen

Perhe:
Emo: Routakynsi- harmaavalkoinen naaras, jolla on taivaansiniset silmät ~ ystävällinen ja uskollinen (kuningatar)
Isä: Lommonenä - hopeanharmaan ja mustan kirjava kolli, jolla on meripihkanväriset silmät ~ äkkipikainen ja rohkea (soturi)
Sisko: Ruostepääsky - musta naaras, jolla on keltaiset silmät ~ rohkea ja reipas (saman ikäinen, kuin Kuiskevirta)
Toinen sisko: Pehmopilvi - harmaavalkoinen naaras, jolla on meripihkanväriset silmät ~ ujo ja hiljainen (samanikäinen, kuin Kuiskevirta)

Toiveet: Olla mahdollisiman hyvä soturi ja päästä jonain päivänä päälliköksi.

Muuta: Hän voisi saada jossain vaiheessa pentuja. (kumppanin klaanilla ei ole väliä)

Vastaus:

Hyväksytty!
Aivan mahtava hakemus! Minulla ei ole sinulle mitään huomioitavaa tässä! Kaikki aivan täydellistä ja niin edelleen. Mestariksi saat Tammitähden!
Tervetuloa Huomisen sanoihin! ^^

Nimi: Lumme

04.10.2017 17:15
Nettinimi: Lumme

Oppilasnimi: Kuisketassu

Soturinimi: Kuiskevirta

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Usvaklaani

Ulkonäkö: Kuiskevirta on hoikka naaras,jolla on pitkät jalat. Naaraan turkki on hopeanharmaata. Turkki on sileää ja keskipaksua. Silmät ovat taivaansiniset ja älykkäät. Naaraan vasen takatassu on musta, mutta muuten naaras on hopeanharmaa. Korvat ovat suipot ja normaalikokoiset. Kynnet ovat epätavallisen pitkät ja terävät. Hampaat ovat normaalit. Häntä on epätavallisen pitkä ja melko kapea.

Luonne: Kuiskevirta on ystävällinen ja uskollinen. Hän ei ystävysty kovinkaan helposti, mutta jos hänen luottamuksensa ansaitsee se myös pitää. Kuiskevirta on todella kunnianhimoinen ja äkkipikainen. Naaras on aggressiivinen ja vähän kylmä muita kohtaan. Hän on kuitenkin todella uskollinen, ja jos hänen klaaniaan tai perhettään uhkaa jokin, niin hän on valmis raivaamaan sen tieltään. Vaikka naaras on aggressiivinen, kylmä ja äkkipikainen, hänen kylmän ulkokuoren alla on ystävällinen sielu, mutta sitä on hieman vaikea saada esiin. Naaras on valmis tappamaan, jotta pääsisi päälliköksi, mutta ei oikeastaan yleensä tee niin, ehkä kerran kuussa (enintään), koska ei halua olla murhaaja.

Vahvuudet:
+Taistelu
+Kiipeily
+Suuttuminen
+Kunnianhimo

Heikkoudet:
-Saalistus
-Jäljitys
-Virheiden myöntäminen
-Rakastuminen

Perhe:
Emo: Routakynsi- harmaavalkoinen naaras, jolla on taivaansiniset silmät~ystävällinen ja uskollinen
Isä: Lommonenä- hopeanharmaan ja mustan kirjava kolli, jolla on meripihkanväriset silmät ~ äkkipikainen ja rohkea
Sisko- Ruostepääsky- musta naaras, jolla on keltaiset silmät ~ rohkea ja reipas
Toinen sisko: Pehmopilvi- harmaavalkoinen naaras, jolla on meripihkanväriset silmät ~ ujo ja hiljainen

Toiveet: Olla mahdollisiman hyvä soturi ja päästä jonain päivänä päälliköksi.

Muuta: Hän voisi saada jossain vaiheessa pentuja. (kumppanin klaanilla ei ole väliä)

Vastaus:

Ei hyväksytty :(

Siis hakemuksesi oli virheetön, yhtä välilyönnin puuttumista lukuunottamatta, mutta luonteessa oli vain seitsemän lausetta :( Voisit ottaa yhden pilkun pois ja laittaa siihen pisteen ja aloittaa seuraava lause taas isollakirjaimella tai lisätä yks uusi lause. Kun teet tämän hakemuksesi menee todellakin läpi! ^^

Nimi: Kipinä

25.09.2017 17:55
Nettinimi:Kipinä

Oppilasnimi: Roihutassu
Parantajanimi: Roihusydän
Sukupuoli: Naaras
Klaani: Usvaklaani
Ulkonäkö: Roihusydän on kaunis punaruskea naaras, jolla on smaragdinvihreät silmät. Hän on kokonaan punaruskea. Turkki on sileää ja keskipaksua. Kynnet ovat epätavallisen pitkät ja hampaat normaalipituiset. Häntä on epätavallisen pitkä. Hän on hoikka ja hänellä on pitkät jalat. Hänellä on lovi vasemmassa korvassa. Yksi tassuista on valkoinen.
Luonne: Hän on ystävällinen, rohkea ja reipas. Hän uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Hän on yleensä iloinen, mutta suuttuu myös melko helposti. Häntä on vaikea leppyytellä. Hän on uskollinen. Hän ystävystyy todella nopeasti ja helposti muidenkin klaanien jäsenten kanssa. Hän on uskollinen ystävä, ja vihaa uskottomia kissoja. Hän kuitenkin voi ystävystyä uskottomienkin kissojen kanssa.(niin ei kuitenkaan yleensä käy) Hän on lempeä ja hellä. Hän muistaa kaikki yrtit ja hän on kylmähermoinen, ja pystyy hoitamaan vamman kuin vamman tehokkaasti, vaikka kaikki tuijottavat.
Vahvuudet ja heikkoudet :
Yrttipää +
Saalistus -
Taistelu -
Suuttuminen +
Jäljitys -
Kiipeily +
Virheiden myöntäminen +
Kunnianhimo -

Perhe: Isä: Jänöloikka- harmaavalkoinen kolli, jolla on meripihkanväriset silmät ~ rohkea ja taistelutahtoinen (soturi)
Emo: Varissiipi- punaruskea naaras, jolla on jäänsiniset silmät ~ lempeä ja ystävällinen (kuningatar)
Sisko: Kuuraviiksi- harmaavalkoinen naaras, jolla on jäänsiniset silmät ~ taistelutahtoinen ja reipas (soturioppilas)
Toiveet: Olla hyvä parantaja.

Vastaus:

Ei hyväksytty :(

Ulkonäössa et mainitse silmien väriä, mikä on välttämätön. Myöskin miksi hakemustasi ei hyväksytä, on se, että voisit käyttää hän-omistuspronomini sanan sijasta välillä myös: Naaras on lempeä..., Roihusydän on ystävällinen... Toivoisin myös, että ulkonäön, luonteen ja muiden tuollaisten väliin yksi rivi vapaata, joka selkeyttää hakemustasi huomattavasti. Myöskin hakemusta selkeyttäisi, Vahvuudet ja heikkoudet kohdassa, että ensin laitat vahvuudet ja sitten heikkoudet ja minä itse laitan +/- merkin ennen itse sanaa tai sanoja. Muuten hakemuksesi oli moitteeton, mutta, kun korjaat nämä virheet voin hyväksyä hakemuksen :D

Nimi: Catty

18.09.2017 09:52
Nettinimi: Catty

Pentunimi: Ruostepentu

Oppilasnimi: Ruostetassu

Soturinimi: Ruosteruusu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Usvaklaani

Ulkonäkö: Ruosteruusu on kaunis, punertavan ruskea naaraskissa. Turkki on sileää ja myötäilee kauniisti Ruosteruusun olemusta. Turkki on siitä hyvä, koska se ei ole liian paksua, muttei liian lyhyttäkään. Se on siis lämmin lehtikatona, mutta kuitenkin viileämpi hiirenkorvan aikaan. Ruosteruusu on ruumiinrakenteeltaan varsin suurikokoinen naaraaksi, joka on varsinkin kollien mielestä hämmästyttävää, mutta kuitenkin on kolleja pienempi. Lavat ovat melko leveät, joka saa Ruosteruusun näyttämään hurjalta. Naaras omistaa meripihkanväriset silmät. Kynnet keskipitkät, terävät vain taisteluissa.

Luonne: Ruosteruusu on todella uskollinen usvaklaanilais soturitar. Hän ei ikimaailmassa kykenisi pettämään synnyinklaaniaan. Ruosteruusu saattaa joskus olla hiukan ärhäkkä ja pomotteleva, muttei aina. Tavallisesti soturitar on ns. normaali klaanilainen, eli kiltti, uskollinen ja tunnollinen. Ruosteruusu hoitaa siis lähes aina hommansa mukisematta. Kun Ruosteruusu on ärhäkällä tuulella, saattaa jotkut pienemmät kissat hieman pelätä, mutta toki naaras pyytää anteeksi silloin. Naaras on helppo suututettava ja kun suuttuu, suuttuu oikeasti todenteolla.

Vahvuudet ja heikkoudet: + taistelu
+ saalistus
+ jäljittäminen
+ suuttuminen
- rakastuminen
- tasapaino
- kiipeily
- itsellensä virheiden myöntäminen

Perhe: Isä: Oravaloikka - solakka, punaruskea kolli, jolla on meripihkanväriset silmät ~ uskollinen ja reipas ~ (soturi)
Emo: Lintulaulu - pieni, vaaleanruskean ja valkoisen kirjava naaras, jolla on oranssit silmät ~ lempeä ja hyvätahtoinen ~ (kuningatar)
Veli: Karviaispentu - vaaleanruskea raidallinen kolli, jolla on oranssit silmät ~ villi ja huumorintajuinen~ (pentu)
Sisko: Kuusipentu - harmaa naaras, jolla on meripihkanväriset silmät ~ villi ja äänekäs ~ (pentu)

Toiveet: Päästä johtamaan joskus jalosti klaaniaan

Vastaus:

Valitettavasti, ei hyväksytty. :(

Ensinnäkin, Huomisen sanoissa on omat vuodenajat, eli lehtikato on täällä lumikuu. Toivoisin, että perehtyisit sivuihin enemmän ennen liittymistä. Myös luonteessa on yksi lause liian vähän ja lauseita pitää olla vähintään, kun lähettää hakemuksen kahdeksan, eikä siitä pääse pois, vaikka lisäisi vielä yhden lauseen jälkeen päin. Myös käyttämäsi sana 'soturitar' kolahtaa korvaani ja toivoisin, että pyrit vain käyttämään 'soturi' sanaa. Ja voisit 'muttei' sanaa käyttää vähemmän, koska se on mielestäni enemmän puhekieltä ja korvaisit tämän sanan jossain kohtaa 'mutta ei'. Enkä katso hyvällä käyttää hakemuksissa lyhenteitä esim, itse käyttämäsi, ns.
Kun korjaat nämä virheet harkitsen hyväksymistä :)

©2018 Huomisen sanat - suntuubi.com